Header

FAMILY, ÄTA UTE, VARDAGSLYX

Go’ kväll!


Här har ni en lagom seg bloggerska. Varit fullt upp hela dagen och då har jag INTE jobbat!
Idag har jag varit med Alida på läkarbesök på Östra sjukhuset i Göteborg .
Hennes ögon har varit röda och svullna länge nu och hon är testad för allergier och är allergisk mot gräspollen och dessutom fick hon glasögon i våras. Trots allergimediciner har hon fortsatt varit svullen, vilket ledde till att vi skickade in en egen remiss i somras och nu fick vi alltså en tid på ögonmottagningen på Drottning Silvias barn & ungdomssjukhus Östra.

Besöket gick smidigt och läkaren förstod exakt vad vi menade och Alida blev grundligt undersökt.
Vi fick receptbelagda ögondroppar utskrivna och dessutom skrev han ut allergimedicin inför pollensäsongen. Hurra! Då behöver vi inte till vårdcentralen för att fixa det.
Det skrivs mycket negativt om den svenska sjukvården, men mina besök på barnsjukhuset gör mig varm i hjärtat över vilka eldsjälar som arbetar där.

Efter läkarbesöket hade jag lovat Alida en sväng på stan. Eftersom hon hade några presentkort från H&M att sätta sprätt på, blev det en sväng dit b.la
Sedan kurrade magarna på oss och vi gick mot en thairestaurang för att äta lunch. Eftersom restaurangen ligger nära makens jobb, ringde jag honom och kollade om han ville äta med oss , vilket han gärna gjorde. Vilken onsdagslyx att luncha på stan med maken och vår förstfödda!

Min vackra, omtänksamma dotter med båda fötterna stadigt på jorden! Vad vi älskar dig!
Lite lustigt är att jag och maken åt lunch på exakt den restaurangen efter att vi gjort ultraljud och kikat på henne för allra första gången när hon låg i min mage, för snart 12 år sedan. Stort!


Nu väntar en dusch & sedan rätt i säng, då jag börjar jobba redan kl 6:00 imorgon.


KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments